Російський комік Максим Галкін, також відомий як чоловік Примадонни естради співачки Алли Пугачової, часто ділиться з шанувальниками кадрами з особистого закулісного життя.

На цей раз він вирішив відповісти одягненим фото шанувальникам, які подумали, що він зважився опублікувати голі кадри.

"спеціально для тих, хто вирішив, що в попередньому відео я голий ♪ я до цього ще не дійшов", - пише Галкін.

На фото він позує в повністю чорному костюмі і золотій короні. З одягу на ньому водолазка, штани, схожі на термобілизну, повністю показують поза нюанси фігури і чоботи.

До цього Максим публікував силуетне відео, де він танцює в цьому вбранні на тлі величезного вікна. При цьому на кадрах дійсно складно розглянути одяг і деякі шанувальники припустили, що він знаходиться оголеним.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нове фото припало до душі шанувальникам і прихильницям. А деякі чоловіки особливо відзначили, що не тільки фото вогонь, але і фігура у Галкіна відмінна.

" мені чомусь лицаря нагадай", "Максим відмінна фігура фото", " Максим! Ви - як завжди прекрасні!!!😄 ", "Ось, блін люди пішли, і подобатися ж гидоти писати.Навіщо?Вам легше стало?Ви про себе пишіть гидоти, а ми шанованих і обговоримо вас-"зірку не відбулася".Максим ви-найкращий, талановитий і щирий", " дивак))) 🙌без вас, диваків, нудно) поважаю!!!", "Скажіть, для чого вам корона? Що ви всі її на себе чіпляєте", "Вам треба картину на стіні поміняти", " я так відразу не подумала😂 😂", " голос схожий, а ось пластика і тіло, як буд-то не ваше)) і права нога прям така накачана😂", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Галкін показав дочку - "кокетку" і сина, схожого на Кіркорова.

Як повідомляв "Знай.uа", діти Галкіна і Пугачової зухвало "потролили" зіркового татка.

Також "Знай.uа" писав, що у Clubhouse знайшли Пугачову: розкриті секрети Кіркорова і Галкіна, Баскову теж дісталося.