Телеканал СТБ у партнерстві з відділом сталого розвитку StarLightMedia продовжують кампанію проти гендерно обумовлених стереотипів. Діджитальний проект #сильна, розпочатий "Холостячкою", тепер підхопили" Холостяк "і #сильний, в центрі уваги якого – відверта розмова про" ідеального чоловіка " нового часу. Героями кампанії стали 14 відомих чоловіків, серед яких морпіх, ветеран війни і Власник бренду "Ювелірний татуаж" Сергій Панков.

Про адаптацію після повернення

Я повернувся іншим. Сидів удома, закривав вікна. Мені потрібна була повна темрява. Можливо, це наслідки контузії - коли після неї виходиш на світ, вуха починає закладати, а очі нестерпно болять. А, можливо, залишилася звичка після наряду. У ньому ти теж завжди ховаєшся, щоб тебе не помітили.

Займався чим попало, не було ніякого смаку до життя. Емоцій нуль. Все сіро, нецікаво і нічого не радує. Спочатку були панічні атаки. Коли серце підскакує до горла і тобі хочеться кудись бігти і сховатися. Коли смикаєшся і присідаєш від різких звуків. З часом вони перестали лякати.

Мені поставили діагноз-клінічна ступінь депресії. Прописали антидепресанти і транквілізатори. Я цілодобово міг не спати. Мене нічого не радувало, пропали смак їжі і запах. Викурював по дві пачки сигарет в день схуд. Відкрилася виразка, почалися проблеми з серцем і з зором. Це всі наслідки стресу і депресії. І якщо з цим нічого не робити, можна загнати себе на два метри під землю.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про стереотипи на рахунок своєї "немузької" професії

Хто взагалі вирішує, де чоловіча і жіноча професія? Скільки жінок на війні – вони копають окопи, стрілки, кулеметниці і навідниці. А скільки дівчат-медиків. І гинуть вони точно так же, як і чоловіки. Немає ніяких відмінностей. Так чому вони повинні бути в професії?

Мені головне, щоб дівчина, жінка пішла задоволена моєю роботою і своїм зовнішнім виглядом. А мене моя робота заспокоює. Я правда її дуже люблю і завдяки їй я щаслива людина. І я ж такий не один - я знаю ще хлопців-побратимів, які після повернення працюють майстрами манікюру, педикюру та перманентного макіяжу.

Морпіх став майстром татуажу, фото: прес-служба СТБ
Морпіх став майстром татуажу, фото: прес-служба СТБ

Раніше ми повідомляли, маленький рятівник допоміг пораненому герою дістатися додому.

Як повідомляв "Знай.uа", війна круто змінила життя добровольця з Києва.

Також "Знай.uа" писав, що Сільський голова з козацькими вусами та" оселедцем " пішов воювати в піхоті ЗСУ.