Концертний директор і новоспечена дружина Віктора Павлика Катерина Реп'яхова розповіла про жіночі проблеми під час вагітності.

Детальніше про це дівчина написала на своїй сторінці в Instagram.

Про одруження Каті Реп'яхової та Віктора Павлика стало відомо не так давно, проте ця подія викликала резонанс в суспільстві. Справа в тому, що у коханих різниця у віці 28 років, що ще важко прийняти суспільству. Але, незважаючи на обурення фанатів, молодята продовжують публікувати спільні фото і радіти життю.

Нещодавно стало відомо, що Реп'яхова вагітна. Дівчина вирішила не приховувати від шанувальників цю новину і ділиться з ними різними секретами і лайфхаками. Цього разу Катерина розповіла про давню проблему-цистит, з яким бореться вже багато років.

Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram

Дівчина розповіла, що вже давно живе з хронічним циститом, який не змогли вилікувати в Україні протягом 5 років. Тому вона звернулася до закордонних лікарів, які змусили забути її про це захворювання. Кожен півроку Реп'яхова повинна колоти собі вакцину, однак через вагітність зробити цього не змогла.

Дружина Павлика зізналася, що зараз вже знаходиться в стані ремісії, а лікарі заявляють, що під час вагітності він не повернеться, незважаючи на відсутність вакцини. Катерина заявила, що продовжить курс лікування як тільки закінчить годувати дитину грудьми.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика на березі моря розповіла, як перемогла судоми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Реп'яхова поскаржилася на сімейне життя зі співаком: "як зомбі".

Також Знай.uа писав, що Реп'яхова показала, хто подарував їй найзворушливіші 30 хвилин у житті.