Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, вирішивши показати, як самостійно наносить макіяж в одній з гримерок перед довгоочікуваним виступом. Так, артистка зізналася, що дуже радіє роботі після затяжного локдауну і карантину, адже тепер красуня почала потихеньку відновлювати свої перенесені концерти в містах України, плануючи їх на весну.

При цьому зірка прорекламувала власний бренд косметики, в який входять палетка з тінями, туш для вій і підводка для повік. Також Ольга зізналася, що не вдається до уколів краси і пластики, проте відвідує косметолога, в тому числі роблячи апаратні процедури. В кінці ролика Полякова погодилася нафарбувати губи і члену її команди - танцюристу Максиму Єжову, який, за словами Олі, був нетверезий.

"Макіяж з використанням моєї косметики!"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "макіяж на Вас шикарний, хоча ви і без макіяжу хороша собою. 🔥 🔥 🔥 🔥 ", "Мейк супер👏 😍 😍", " красуня❤️👍", "молодці хлопці у вас дуже весело", "красоточка", "ви як завжди супер!!!❤️❤️❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику