Вишиванка є оберегом і її колір за допомогою вібрацій впливає на людину.

Про це сказала мольфарка Олена Стеценко в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

“Вишиванки бувають жіночі, вишиванки бувають чоловічі. Вишиванки вишиті хрестиком можуть носити жінки і чоловіки. Але, наприклад, вишиванка із соняхами - ви уявіть собі чоловіка у вишиванці із соняхами. Чоловіки носять вишиванки, наприклад, із калиною. Із дубовим листям. Із жолудями носять вишиванки. Із птахами носять вишиванки. Із зображенням звірів носять вишиванки. Жінки більше носять вишиванки з квітами, із деревами”, - сказала Олена Стеценко.

Вона зазначила, що також є такий символ, як сімейне дерево.

“Дівчатка носять вишиванки із маками, із іншими квітами, якими вони показують - заміжні вони, незаміжні, що вони хочуть, що вони бажають. Тобто вишиванки можна не тільки купувати, вишиванки можна самостійно виготовляти, вишивати. І це буде такий дуже гарний і чудовий оберіг”, - додала мольфарка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

За її словами, колір вишиванки залежить від настрою. Так, людині у розпачі не буде подобатися вишиванка червоного кольору.

“Білий колір - це колір, який в себе вбирає усі кольори. І він налаштовується на дуже великий спектр енергії. Наприклад, людина, яка відчуває, що їй потрібен жовтий колір… Жовтий колір означає, що у вас є недостатньо енергій - шлунок, підшлункова, печінка. Тобто, ви обираєте одяг, який вас спонукає до наповнення певними вібраціями кольору. Якщо жінці не вистачає кохання - то вона буде у кораловому такому кольорі. У малиновому кольорі”, - сказала Стеценко.

Вона зазначила, що синій колір відповідає за розумові здібності, а оранжевий - за творчість.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, Вірастюк став соратником Зеленського і одягнувся у вишиванку.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на Львівщині пенсіонер перетворив будинок на гігантську вишиванку: потрібні пляшки та господарський талант.