Зниклий безвісти житель району Місіонер Крістофер Войтель знайдений мертвим. Містична історія чоловіка, на пошуки якого пішов місяць, закінчилася трагічно, передає Mission Local.

Крістофер Войтель, 50-річний житель району місії, який пропав безвісти більше місяця, був знайдений мертвим у своєму багатоквартирному будинку на вулицях Герреро і Маркет.

Раніше ця історія здавалася містичною, адже камери зафіксували, як чоловік зайшов у свій будинок. І пропав безвісти. Його не було в квартирі і не було записів на відео, як він залишає будівлю. Тепер все стало відомо.

"Сьогодні поліцейське управління Сан-Франциско і судмедексперт повідомили нам, що вони знайшли Кріса", - сказала сім'я через Марка Гуаріно, друга дитинства Войтела, який виступав в якості офіційного представника.

Зниклий чоловік, фото: Mission Local
Зниклий чоловік, фото: Mission Local

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"З важким серцем ми повинні повідомити вам про смерть Кріса», - додали вони. Будь ласка, допоможіть нам, зберігши спадщину Кріса у ваших спогадах. Дякую за вашу любов і дбайливу підтримку в ці дуже важкі часи".

Поліція повідомила, що в середу вони виявили тіло Крістофера Войтеля в просторі над його ванною кімнатою всередині його будинку під час обшуку в квартирі 15 лютого.

"Прибулі співробітники пожежної служби Сан-Франциско виконати отвір у стелі, щоб забрати останки пана Войтеля",-йдеться в повідомленні поліції. Слідчі визначили, що пан Войтель, ймовірно, отримав доступ до лазівки з даху будівлі, а не зсередини своєї квартири".

За словами Гуаріно, причина смерті Войтеля неясна, оскільки очікується розтин. Також неясно, де всередині БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ поліція знайшла тіло Войтеля. Войтель увійшов до своєї квартири вночі 8 січня, але записи спостереження так і не зафіксували його відхід.

Крім того, родичі загиблого підозрювали чорну магію, адже рік тому він почав дружити з бездомним на прізвисько Буд, який займався окультизмом. А напередодні зникнення посварився з друзями і родичі вирішили, що можуть бути задіяні потойбічні сили.

Раніше ми повідомляли, 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися.

Як повідомляв "Знай.uа", молода Українка померла під час пологів на руках у байдужих лікарів, малюк ніколи не поцілує маму.

Також "Знай.uа" писав, що популярний ведучий поховав дружину і пішов з життя через рак, глядачі в скорботі.