Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетне відео, показавши, як вони з 9-річною донечкою Софією відсвяткували Новий рік в теплому сімейному колі. Так, артистка вирішила виконати давню мрію найріднішої дівчинки, презентувавши їй довгоочікуваний подарунок - неймовірно милого пузатенького цуценя з чорними очима-намистинками.

Малюкові вже встигли дати ім'я - нового члена сім'ї звуть Тошенька і йому всього лише 7 тижнів. Ні сама зіркова мама, ні Софія не могли стримати радості, засипаючи цуценя компліментами, поки той лежав на колінах у дівчинки і знайомився з навколишнім світом.

До слова, для свята Софія, яка все більше нагадує зіркову маму зовнішністю і харизмою, приміряла розкішну сукню ніжно-блакитного кольору з аплікацією у вигляді троянд.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто нагадати, що дочка Софія з'явилася у Ані Лорак у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. У 2019 році сім'я розпалася через зраду Мурата в одному з нічних клубів Києва зі столичною тусовщицею. Зараз же виконавиця не афішує особисте життя, перебуваючи у відносинах з саунд-продюсером, представником лейбла Black Star Inc Єгором Глібом.