Популярна українська виконавиця Тіна Кароль засвітилася на черговому ролику для соціальної мережі TikTok.

Відповідне відео з'явилося на фан-сторінці зірки в Instagram.

Відомо, що нещодавно у Тіна Кароль вийшов новий трек і кліп "Скандал", який набирає в мережі шалену популярність. Після виходу довгоочікуваної новинки поп-діва вирішила порадувати фанатів новим захопленням і відвідати юних блогерів з дому тіктокерів "Top team house".

Там співачка взяла участь у зйомках нових роликів для соціальної мережі TikTok з різними топовими блогерами. Зокрема, зіркою всіх відео стала новоспечена пісня Тіни "Скандал".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цього разу Кароль засвітилася з тіктокершою Алексою. Вони разом потанцювали під відрізок з нового хіта виконавиці, зарядивши публіку позитивним настроєм. Для зйомок поп-діва вибрала спокусливий наряд, що складається з латексних штанів і чорного топа в сіточку.

Шанувальники співачки відреагували на нове відео зірки неоднозначно: хтось прийшов у захват, а когось вже дістав "Скандал".

Нагадаємо, що так проникливо і щиро на "Голосі країни" ще не співали: Тіна Кароль і Дорофєєва ледь тримаються.

Як повідомляв портал Знай.иа, різкі зміни Тіни Кароль приголомшили українців: від "Голосу країни" до "Ліпсінк батла".

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль дозволила красеню помацати її якомога ніжніше:"десь напружився Дан Балан".