Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Нещодавно на фан-сторінці 35-річній виконавиці, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, поділилися чудовою новиною.

Схоже, популярність Кароль на молодіжній платформі TikTok помітно зростає. Тепер на її офіційному акаунті більше 100 тисяч підписників і майже 500 тисяч лайків.

Варто зазначити, що на опублікованому знімку Тіна Кароль зображена в спокусливій червоній сукні. Жіночний образ артистка доповнила діамантовими сережками, кольє і каблучками.

"Ура в Тік Ток Тіни вже більше 100 тис підписників! 🔥 А ти підписаний / а на нього?🔥 " - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот поста в Instagram

"Тааак, підписана 😍😍", "Тіна присутня в моєму житті скрізь де тільки можна 😹♥️", "Звичайно ❤️❤️❤️❤️❤️", "Далі-більше", "Не плюсую, а множу))", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше порушила закон України: "Забулася".

Як повідомляв портал Знай.uа, українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "Яка лялечка".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль згадала всі образи на Катю Осадчу: "Завжди могла поставити в кут".