Відомий український виконавець і зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про труднощі, які подолав на шляху до слави, і як закрутив роман з Тонею Матвієнко.

Детальніше про це він розповів в інтерв'ю для програми "ЖВЛ".

Відомо, що ще до зустрічі з Тонею Матвієнко на "Голосі Країни" у Арсена Мірзояна була дружина і двоє синів. Чоловікові не легко далася творча кар'єра, тому початок його шляху був на запорізьких заводах. Зарплата була неймовірно маленькою, тому Виконавець довго не зміг терпіти і почав виступати з гуморними піснями на різних святах.

Через деякий час його приятель порадив Мірзояну відправиться до Києва і спробувати там свою удачу. Положинський поселив співака у своїй квартирі і познайомив з топовим саунд продюсером Віталієм Телезіним. Тоді Арсен записав свої треки і ним почали цікавитися українські зірки. Зокрема, Пономарьов хотів стати його продюсером, проте Мірзоян розірвав у прямому сенсі контракт і відмовився від співпраці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наступна їхня зустріч відбулася вже на першому сезоні "Голосу Країни", де Пономарьов був суддею, а Мірзоян – учасником проекту. Тоді Виконавець непогано просунув свою кар'єру, хоч і не переміг у шоу, а також зустрів свою любов Тоню Матвієнко.

З часів проекту Тоня і Арсен багато часу проводили разом, поки співака вдома чекала дружина з двома дітьми. Через якийсь час Мірзоян зрозумів, що нерівно дихає до доньки Ніни Матвієнко і вирішив розлучитися з дружиною. Незважаючи на величезну кількість бруду, яке полилося на виконавців з моменту розголошення їх відносин, їх почуття залишилися колишніми. Довгий час Тоню називали "розлучницею", а Арсена – "зрадником".

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян "побудував" величезний будинок посеред Києва: "що з дверима?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, що робить вечорами без Тоні Матвієнко.

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко в купальнику несподівано показала свої" зарослі": такого не бачив навіть Мірзоян.