Український борець у греко-римському стилі, народний депутат Жан Беленюк розповів, що після того, як перехворів на коронавірусну хворобу, він знайшов у себе незвичний дар.

Про це спортсмен-політик написав на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

За словами Беленюка, тепер він відчуває специфічний запах від людей, які вже перенесли захворювання. "Внюхатися" у чужий піт йому допомагає й улюблений спорт.

"Виявив у себе здатність визначати людей перенесли COVID-19 по запаху їх тіла 😱 спочатку, у себе помітив специфічний запах пахв, потім (займаюся ж таки контактним видом спорту, з рясним потовиділенням в процесі) почав помічати у своїх спаринг-партнерів, які перехворіли ковідом, такий самий запах 🤭 мені він чомусь нагадує часник 🧄😅 ... Друзі, може у когось теж такі вміння з'явилися ?? Тому як, якщо це унікальна здатність, відразу ж подаю свою кандидатуру в шоу «Україна має талант»", — написав нардеп.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Авжеж, на "слугу народу" за таке відверте зізнання посипалася критика й насмішки, проте він відкидав їх з гумором, який може собі дозволити багаторазовий чемпіон світу і Європи, срібний призер Олімпійських ігор руандійсько-українського походження (його батько належить до народності хуту).

Нагадаємо, Жан Беленюк зі "Слуги народу" звернувся до спортсменів: "Уж повірте...."

Також Знай.ua писав, що Беленюк з "Слуги народу" став прогульником.