Всесвітньо відомий актор і фронтмен альтернативної рок-групи Thirty Seconds to Mars Джаред Лето якось радував українську телеведучу Лесю Нікітюк своїм несподіваним дзвінком.

Він примудрявся втратити свій єдиний "Оскар", а зараз зважився відстригти свої коси. До цього він частенько експериментував із зачісками. Навіть на цілий каталог для салонів краси набереться. Однак останні роки Джаред Лето був вірний довгому волоссю, як Ісус.

"Час для...✂️✂️?👹", - написав знаменитий актор у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ти прекрасний🖤😍🔥", "Принаймні збрійте бороду😂", "Вау, святий гуакамоле дійсно ???? 😍 👹 волосся або борода ?? у будь-якому випадку ти все ще приголомшливий ♪ приголомшлива картинка, як завжди♪", "Ти правда збираєшся підстригти своє гарне волосся на цей раз ?!😭 ", "Ще одна крута зачіска # скоро? 🔥🖤❤️🖤❤🖤❤🖤❤🖤❤🖤", "Ви чудово виглядаєте з кожною стрижкою, завжди", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, улюбленець Лесі Никитюк Джаред Лето втратив свою головну гідність: "Сподіваюся, він в хороших руках"

Як повідомляв "Знай.ua", Джаред Лето і "Халк" з Marvel встали на бік білорусів: "Геть авторитарних диктаторів"

Знай.ua писав, Джаред Лето показав, як бунт з Джокера став реальним - "Расизм гірше пандемії". Джаред ніяк не підписав свою публікацію, проте в ній присутня ціла добірка фотографій на яких відображені протестувальники з плакатами.