Арсен Мірзоян - відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий батько, який зовсім недавно разом з сім'єю відпочивав в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими.

Він якомога частіше радує своїх фанатів всілякими публікаціями, будь то фотографії або відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч осіб, з якими зять Народної артистки України Ніни Матвієнко в основному ділиться матеріалами про дружину, кожен раз зізнаючись їй у коханні. А також результатами пробіжок, не забуваючи про спорт в такому віці.
Зараз же він поділився цікавим знімком, який згодом опублікувала у себе його дружина Тоня. На ньому відображені результати в листі, ймовірно, їх п'ятирічної дочки Ніни, у якої був День народження 16 січня.

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories

"Виявилося, що Тоня - не так вже й просто🤣🤣🤣", - написав Арсен Мірзоян в Instagram Stories до того, що імена Арсен і Ніна написані без помилок, тоді як ім'я жінки написано з перевернутої "Я", яка виглядає, як англійська буква "R".

Нагадаємо, Тоня Матвієнко знайшла молоденького співака на заміну Мірзояну: "Арсен не ревнує?"

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян "побудував" величезний будинок посеред Києва: "Що з дверима?"

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Знай.ua писав, як Арсен Мірзоян кинув дружину заради Тоні Матвієнко: "розлучниця " і "зрадник". Зарплата була неймовірно маленькою, тому Виконавець довго не зміг терпіти і почав виступати з гуморними піснями на різних святах.