Нападник київського футбольного клубу "Динамо" Артем Бесєдін став батьком вдруге. Радісною новиною він поділився в Instagram.

Про народження дівчинки в Stories також розповіла і його дружина Радміра. Вона опублікувала рожеву табличку, де повідомляється не тільки стать дитини, а й дата народження – 22 лютого і ім'я матері. А ось вага і зріст пара вирішила не розкривати.

У пари це друга дитина, перший син Домінік народився в червні 2019 року.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше Бесєдін відбув річну дискваліфікацію за позитивний допінг-тест. У трьох офіційних поєдинках 2021 року нападник Динамо забив 2 голи.

Нагадаємо, зірка столичного Українського клубу " Динамо", нападник Артем Бесєдін, після 365 днів дискваліфікації, знову повернувся до складу команди. Форвард у своєму першому офіційному матчі оформив гарний дубль. Кияни обіграли" Олімпік " з рахунком 3:1.

" не буду приховувати, що чекав цього матчу. Думав про нього. Дуже хотів повернутися, і радий, що вийшло саме так. І спасибі вболівальникам, що навіть в таку погоду кричали з-за паркану. Ми всі чули. Головне, що виграла команда, і я радий, що красивий гол забив Буяльський. Це розкріпачило, ми почали без поспіху грати, спокійно", - заявив Артем.

Раніше ми повідомляли, форвард Артем Бесєдін розповів, що думає про лікаря "Динамо".

Як повідомляв "Знай.uа", Бесєдін повернувся в "Динамо" з феєричним дублем і заявив про поповнення в родині.

Також "Знай.uа" писав, що Динамо повернуло великого нападника перед матчами Ліги Європи з Брюгге.