Відома українська співачка Слава Камінська, яка виступає з гуртом "НеАнгели", продовжує радувати фанатів яскравими і "спекотними" публікаціями в соціальних мережах. Цього разу Слава заінтригувала шанувальників спільним відео з колишнім чоловіком Ірини Білик та Олени Шоптенко, танцюристом Дмитром Дікусаром.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories слави Камінської в мережі Instagram.

Історія Cлави Камінської, скріншот: Instagram
Історія Cлави Камінської, скріншот: Instagram

На опублікованих кадрах можна помітити, що Слава спочатку вирішила зробити селфі, але потім в кадрі з'явився Дмитро Дікусар. Варто зазначити, що на обличчях зірок були маски з програми Instagram, в маленьких блискучих точках.

Також Слава Камінська помітила дуже цікавий факт, що очі Дмитра придбали яскравий відтінок.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Очі у тебе блакитні, блакитніше навіть ніж у мене", - зауважила Слава Камінська.

До слова, Дмитро Дікусар був одягнений в чорний смокінг, а Слава Камінська зібрала зачіску в хвостик і одягла напівпрозору чорну сукню, яка вдало облягає її форми. Для 36-річної Слави є тільки одні компліменти. Велике розчарування для шанувальників, що такі кадри вони не можуть "пролайкати" і залишити коментарі, можна тільки особисто написати співачці.

Раніше повідомляли, Слава Камінська підігріла чутки про роман з колишнім Білик: "Мій повернувся".

Як повідомляв Знай.uа, Фреймут не тільки викинули з "Танців з зірками", а й принизили: як Падзіна вколов партнерку.

Знай.uа писав, "Танці з зірками" рознесли божевільні клоуни і відьми: пекельний шабаш на телебаченні.