Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав зворушливе сімейне фото, позуючи з їх з Примадонною сином Гаррі. Так, щасливі тато і хлопчик сиділи на дерев'яних сходинках їх замку в селі Грязь, примірявши фактично однакові вбрання: жовті сорочки в чорну клітку, джинси, кросівки і вітровки гірчичного кольору.
Шоумен зізнався, що таку ж сорочку, як у нього самого Гаріку презентували зіркова мама і сестра-близнючка Ліза, чому хлопець дуже зрадів. Варто відзначити, що неозброєним оком видно, що Гаррі все більше схожий на батька. Діти Пугачової і Галкіна в 2020 році пішли в перший клас однієї з приватних шкіл.

"Гаріку мама з Лізою подарували сорочку як у тата - він такий щасливий 😊"

Фолловери не пройшли повз: "які щасливі😍", " красунчики!🔥 🔥 🔥 ", "Схожий👏 👏 👏 👏 👏", " як дві крапельки води))", "як здорово коли син хоче бути схожим на тата!!!", "Які ви красиві😍дуже приємно на вас дивитися, щастя і звичайно здоров'я вашій родині!!", "Максим як приємно дивитися на вашу сім'ю. Не те що Кіркоров, весь на пафосі, гроші свої на показ. Діти розпещені. А у вас мила добра сім'я. Дітки розумнички😍".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.