Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки Ani Lorak Style з'явився детальний розбір вбрань Кароліни, адже аудиторія виконавиці називає її справжньою іконою стилю, пильно стежить за всіма образами зірки, як вдалими, так і провальними.

42-річна артистка ще в серпні-місяці разом з 9-річною донькою Софією від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу вирушила на відпочинок до Греції, де вдосталь насолоджувалася літніми канкулами, засмагаючи на сонечку. Крім безлічі сімейних фото, фанатам Ані запам'яталися ще й її пікантні Сторіс, де виконавиця позувала в міні-бікіні чорного кольору, демонструючи струнке тіло, над яким наполегливо працює, а також пишні груди. При цьому на відео Лорак була без краплі макіяжу на обличчі, а від спеки захищалася ще й білосніжною бейсболкою.

Шанувальники зірки вже встигли відшукати бренд купальника на випадок, якщо хтось захоче повторити пляжний образ їх кумира - верх від бікіні створений брендом Marysia, його ціна становить 12 тисяч рублів, або ж 4500 гривень.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"На @anilorak ліф @marysia"