Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явився яскравий фото-колаж зі знаменитістю. Так, шанувальникам артистки запропонували порівняти, в якому з спокусливих вбрань в шоу "Маска", Ольга, будучи зірковим детективом проекту разом з Дзідзьо, Настею Каменських, Андрієм Данилком і Олегом Винником, виглядає найкрасивіше.

У різних випусках зірка встигла приміряти два абсолютно різних образи - "ляльковий" з блакитними лінзами для очей, чорним напівпрозорим платтям і високими ботфортами, а також більш зухвалий в яскраво-червоній сукні з глибоким декольте і високими рукавичками.

"Друзі, який образ Олі Полякової на шоу МАСКА (@maskaukrainetv) вам сподобався найбільше? 🔥

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лаконічний чи яскравий? Чорний чи червоний? Пишіть цифру в коментарях ⭐"

Фолловери не пройшли повз, вибираючи кращий образ для Полякової. Були і ті, кому не сподобалася Ольга в якості детектива: "Через неї не дивлюсь маску, бісить", "Вона мене взагалі бісить!", "Ніякий, її неможливо слухати і дивитися. Жахливий суддя ever 🤢🤮".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику