Закохані, які минулої неділі прикувалася одне до одного - і досі на ланцюгу.

Пара закоханих Олександр та Вікторія вирішила перевірити свої почуття і прикувала до своїх рук ланцюг, з яким спробує прожити кілька місяців. Процедура проходила у Києві в День святого Валентина, 14 лютого під наглядом представників Книги рекордів України.

Молода пара для реалізації задуму приїхала спеціально до столиці з Харкова.

заковані в ланцюги закохані, скрін з відео
заковані в ланцюги закохані, скрін з відео

З дня закування в ланцюг минуло трохи більше як тиждень, а пара досі разом. За цей час вони навчилися усе робити спільно, окрім як готувати їсти. Тому обоє втратили у вазі, але значно прибавили підписників у мережі. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тиждень життя на ланцюгу не минув безслідно - на руці у дівчини пов'язка, оскільки їй залізні пута роздирали рани, утворені під час "приварювання" до коханого.

Поза тим, що пара хоче прожити прикутими одне до одного не менше трьох місяців, Вікторія вже через тиждень почала скиглити через незручність.

Однак, у закоханих є перші досягнення. Дівчина за тиждень вивчила де в автомобілі який бачок, а Олександр навчився робити коханій зачіски. Поки що ще не навчилися разом готувати.

Про своє життя на ланцюгу закохані активно постять у соцмережах, чим значно збільшили кількість підписників. І хоча від початку вони не розраховували заробляти на блогерстві, тепер, кажуть - не проти. Молоді люди найняли піарницю.

Нагадаємо, у Києві пара закоханих прикувала себе ланцюгом на 3 місяці

Як повідомляв портал Знай.ua, на Тернопільщині закохані вдруге побралися

Також Знай.ua писав, закохана пара побралася в геріатричному пансіонаті