Скандальна Російська відеоблогерка Вікторія Боня виявила бажання стати депутатом Державної думи РФ.

Відповідну заяву колишня зірка "Дом-2" зробила під час інтерв'ю для YouTube-каналу "Краще – правду".

Вікторія Боня відома не тільки блискучій кар'єрі на телебаченні, а й успішному Instagram-блогу. У соцмережі дівчина часто розповідає про своє життя, проте часом проскакують дивні заяви про всесвітню змову і таємні вежі 5G.

Але, незважаючи на неприйняття суспільством, Вікторія вирішила не зупинятися на досягнутому і піти в депутати Держдуми РФ. Дівчина заявила, що могла б багато зробити для Росії, оскільки знає про проблеми місць, в яких народилася.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я знаю, які питання мене цікавлять і що б я пролобіювала, якби дійсно вирішила це зробити", - заявила Боня.

Блогерка зазначила, що у своїй юності вона пройшла через безліч труднощів і розуміє, з чим стикається молодь. Вікторія заявила, що якби вона стала депутатом, то в першу чергу приділила б увагу спортивному розвитку.

"От якби мені дали 200 мільйонів євро із завданням витратити їх на Забайкальський край, я б якісь хороші Академії відкрила. Може бути, тенісну", - додала телеведуча.

Нагадаємо, що 41-річна Боня з "Дом-2" зняла футболку і оголила пружні груди.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Боня створює мережу знайомств для тих, хто зневірився: "Школа ескорту?".

Також Знай.uа писав, що Боня потрапила до відділку через ковток води:"подорож Моя почалася".