Відомий російський перукар і співак Сергій Звєрєв вразив фанатів фотографією з юності.

Відповідний знімок з'явився на його сторінці в Instagram.

Сергія Звєрєва знають мало не у всьому світі завдяки його епатажності і талантом справляти враження на публіку. Багато хто запам'ятав телеведучого через його незвичайної зачіски і яскравих костюмів. Але, крім походів по світських вечірках і різних шоу, Звєрєв любить розважати своїх фанатів.

На цей раз Сергій опублікував хоч і не веселе фото в квітчастому костюмі, але неабияк зацікавив шанувальників. На його сторінці в Instagram з'явився знімок з його юності, коли той ще служив в армії. На фотографії Звєрєв виглядає зовсім молодо і не схожий на того, ким став зараз.

Пост Сергія Звєрєва в Instagram / скріншот
Пост Сергія Звєрєва в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під публікацією виконавець привітав усіх чоловіків, які віддали борг батьківщині і захищали честь країни.

Шанувальники Звєрєва були здивовані, побачивши цей знімок, адже не впізнали зірку. Вони обдарували його компліментами і привітали перукаря у відповідь.

Нагадаємо, що Сергій Звєрєв розповів про курйозний випадок з баклажаном на масці. Звєрєв запропонував своїм фоловерам допомогти йому вибрати штани.

Як повідомляв портал Знай.иа, Сергій Звєрєв показав, що у нього нижче пояса і попросив про допомогу. Зоряному перукаря мав бути "надважливий вибір".

Також Знай.иа писав, що напівголий Звєрєв під звуки "більше гламуру" заговорив про смерті від коронавірусу.