Популярний шоумен, актор і ведучий російських вокальних шоу "Голос. Діти" і "Голос. 60+" Дмитро Нагієв рідко ділиться з багатомільйонною армією шанувальників особистими фотографіями в соцмережі Instagram. Однак, цей раз став винятком – зірка вперше показав свою кохану.

Так, Нагієв опублікував знімок, на якому він зображений на яхті в обіймах загадкової блондинки в зеленому купальнику. При цьому обличчя супутниці 53-річного шоумена не видно – можна розглянути лише її струнку підтягнуту фігуру.

"Голос 60+" не завжди гладко проходить. Доводиться заспокоювати учасників. Діставайте найкращі коментарі з коментарниць. Часу на раскорячку немає", - написав телеведучий.

Дмитро Нагієв з дівчиною, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто зазначити, що Нагієв про особисте життя розповідає вкрай рідко. Нещодавно він заявив, що в романтичних стосунках перебуває вже дуже давно, жінка – його найкращий друг і дослужилася з ним до статусу "генеральші".

До речі, на кінопрем'єри пара приходить окремо і сидить в різних рядах. Відомо, що у Дмитра дві сім'ї та двоє дітей від різних жінок – донька живе в Москві, а син в Пітері.

Нагадаємо, раніше Дмитро Нагієв зізнався, що пристрастився до жінок за 40: "Їй пофіг!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Світала Лобода спіймалася на "викраденні" талановитих дітей: "Досить, я харчуюся ними..."

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Нагієв 8 років ховав позашлюбну доньку: що відомо про диниту та її матір.