Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, вона стане учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, артистка з радістю прийняла челендж під хештегом #lipsyncbattle_challenge, позуючи на водійському сидінні власного автомобіля і наспівуючи хіт Дженніфер Лопес "In The Morning". При цьому красуня передала естафету зірковим колегам - Ользі Фреймут і Владу Ямі, щоб ті "не розслаблялися".

Варто відзначити, що в проекті вже погодилися взяти участь танцюрист Євген Кот, ведуча Маша Єфросиніна, прима-балерина Катерина Кухар, співак Павло Зібров, акторка Ксенія Мішина, шоумен Іраклі Макацарія. Ведучими шоу стали Потап і Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Наступною учасницею сенсаційного шоу #ліпсінкбатл стає Леся Нікітюк.

Зірка прийняла #lipsyncbattle_challenge і передала естафету @vladyama_official та @freimutolia .

Як гадаєте в якому образі постане @lesia_nikituk на грандіозному шоу?👄"