Найгірша ситуація в Західній Україні

Відпочинок в Буковелі під час дії січневого локдауну в Україні, що породив купу мемів, і досі залишається найобговорюванішою темою. Особливо на фоні сьогоднішніх подій в Івано-Франківській області. Про нові посилення карантину та останні новини щодо вакцинації дізнавалися Знай.ua.

Вакцина від коронавірусу, фото: Getty Images
Вакцина від коронавірусу, фото: Getty Images

Червона зона і вакцина

Про останні новини з "антиковідного фронту" прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив особисто – в ході засідання Уряду, що стартувало о 13.00 24 лютого.

"Вчора до України прибула перша партія 500 тисяч вакцин, яка вже направлена по регіонах. Відсьогодні в Україні вже стартує процес вакцинації", - повідомив в ході засідання прем'єр-міністр.

Денис Шмигаль, Верховна Рада - фото ВРУ
Денис Шмигаль, Верховна Рада - фото ВРУ

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Разом з тим, значно погіршилася ситуація на Західній Україні.

"На території Івано-Франківської області через високий рівень захворюваності було вирішено посилити карантинні заходи. І з 26 лютого в регіоні буде запроваджено червоний рівень епідемічної небезпеки", - зазначає Денис Шмигаль.

Тим часом, за інформацією Міністерства охорони здоров'я України, за минулу добу було виявлено 5850 нових випадків захворювання на COVID-19.

МОЗ, кількість хворих 24 лютого - скріншот
МОЗ, кількість хворих 24 лютого - скріншот

Як зазначено на офіційному сайті МОЗ, Україна чекає ще багатомільйонну партію вакцин. А саме:

МОЗ України - вакцинація
МОЗ України - вакцинація

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.