Популярна українська співачка Злата Огневич( справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя і роздумами на різні теми в Instagram.

Цього разу виконавиця вирішила нагадати своїм шанувальникам, що зовсім скоро весна і запропонувала їм закрити очі і представити квітучу природу.

"Всім успішного тижня 🌷 і пам'ятайте, що весна дуже скоро )) нехай ще холодно, сиро, але відчуття, що прийшла весна-зігріває душу! Якщо на хвилину закрити очі, уявити, що навколо все радіє і цвіте, а ти - в центрі цього потоку 👉 🏼 настрій піднімається і з'являється така ледь вловима посмішка💋 Я люблю представляти сади сакури", - пише Огневич.

Злата додала до посту фотографії з нової фотосесії в яскравому образі. Вона позує в коридорі отелення в чорних брюках і в рожевому піджаку на голе тіло.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового поста Огневич і залишили безліч компліментів в коментарях.

"Красуня", "Прекрасна", - пишуть шанувальники.

Раніше ми повідомляли, самотня улюблениця Ляшка Огневич зізналася, навіщо поводиться дивно на побаченнях.

Як повідомляв "Знай.uа", Злата Огневич, ридаючи, розповіла про аферу на велику суму.

Також "Знай.uа" писав, що улюблениця Ляшка Злата Огневич зізналася, хто викрав її серце.