Яскраві довірчі відносини з коханим на довгі роки – мрія практично кожної людини. Велике місце в житті пари займають не тільки загальні погляди на світ, але і сексуальна гармонія, передає Clutch.

Через роки спільного життя інтим в парі може меркнути і втрачати колишню пристрасть. Про те, як повернути яскраві фарби в сексуальне життя розповіла гештальт психотерапевт, сексолог Анаставія Гарбарук.

"Немає жодної людини, яка б не увійшла в сексуальну кризу не тільки перебуваючи в парі, але і будучи один. Це відбувається через певні біологічних вікових змін. Для того, щоб поліпшити сексуальні відносини в парі дуже важливий діалог. Якщо ви не навчитеся розмовляти про секс, як про борщ, і говорити своїй половинці компліменти, то ви не зможете підтримувати ту енергетику любові, яка потрібна для сексуальності", — повідомила сексолог.

Спеціаліст вважає, що протягом перших 1,5-3 років працюють гормони і ще люди намагаються показати, що вони є краще, ніж насправді.

Першим пунктом і найважливішим для поліпшення інтимного життя сексолог називає діалог.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми повідомляли, вчені "скинули з трону" важливість сну і не рекомендують людям йти в ліжко.

Як повідомляв "Знай.uа", правила "трусиків" як спосіб уберегти дитину від сексуального насильства.

Також "Знай.uа" писав, що у школах запропонували найняти "секс-педагогів", щоб не завагітніли в 16 років.