Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість виставила зворушливе селфі, примірявши затишний светр молочного кольору, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах і зібравши довге волосся назад.

Так, артистка, посміхаючись на камеру, тримала в руках ніжний букетик різнокольорових тюльпанів, нагадуючи фанатам, що буквально через кілька днів настане довгоочікувана весна. До слова, раніше красуня не раз зізнавалася, що обожнює весну і спекотне літо. Тепер же Катя з нетерпінням чекає першого тепла і квіти на клумбі їх з чоловіком Юрієм Горбуновим заміського будинку.

"Настрій - чекати тепло і квіти на клумбі."

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Дуже гарне фото😍 😍 😍", " гарна😍 👍"," яка красуня ❤️❤️❤️❤️", "яка весняна😍 😍 😍", " тюльпани😍", " Дівчина-Весна❤️", " Катерина, очі сумні!", "Красива Катерина і красиві тюльпани!👏👏👏❤️❤️❤️❤️", "Ой! Як чекаємо)))", "Чекаємо тепло, а квіти будуть😍 🙌", " фото круті👏 😍".