Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість не забула і про численних шанувальників у популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, виставивши яскравий ролик. Так, артистка раніше зізнавалася, що заради зйомок обзавелася нарощеними довгими нігтями яскраво-рожевого кольору з різними маленькими наліпками, проте вже на наступний день нігті змусили Настю відчувати дискомфорт.

@nkofficial

New nails💅🏼

♬ Originalton - Sara💖

Виявилося, що в реальному житті красуня обирає короткий і акуратний манікюр, проте не упустила можливості зняти кілька роликів з незвичайним "оновленням".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На відео Каменських в гардеробній їх з чоловіком Потапом заміського будинку демонструє довгі нігті, примірявши піжаму лілового кольору, а на задньому тлі можна навіть розгледіти велику колекцію взуття Насті.

"Дівчата, які мають довгі нігті, як ви це робите? 😄
Це і правда дуже красиво і стильно, але особисто мені незручно. Як вам вдається швидко друкувати, тренуватися, одягатися, застібати прикраси, готувати, накладати макіяж і робити ще сотню щоденних речей? 😱

Без жартів, ви круті! 😍 Я протрималася 4 дні і зрозуміла, що мій ідеальний варіант - це короткий манікюр."

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.