Відомий український продюсер і чоловік Насті Каменських Потап часто радує шанувальників кадрами зі свого яскравого життя. Цього разу він зважився показати спільне фото зі своїм сином.

"син", - коротко підписав Потап.

На фото чоловік і хлопчик позують у темному звичайному одязі на прем'єрі фільму "Скажене весілля". Чоловік поклав долоню на плече хлопця. Це досить нетипова Публікація для музиканта, який основну частину часу зайнятий кар'єрою.

Крім того, зараз все його життя і нова сім'я – Настя Каменських, яка часто миготить в його публікаціях. А ось спільних дітей у пари поки що немає.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Думки шанувальників щодо того, на кого більше схожий підріс хлопчик, розділилися. Одні переконані, що дитина виросла весь в тата і навіть складе йому конкуренцію.

Однак знайшлися і ті, хто побачив неймовірну схожість з мамою. Тим не менш, такий сімейний знімок викликав хвилю захоплення і розчулення у фанатів.

"Пусти сина зніматися на четвертій частині фільму «скажене весілля»😁 👌", "Він Дизель схожий на тебе"," скажені хлопці! Прем'єра сподобалась ?", "Ні млинець батько"," Скажені хлопці! Прем'єра сподобалась ?", "Весь в тата.Ще й корпоративи бачить👏", " Льоша я радий за тебе!!!!", "Які гарні!😘 ", "Вогонь", підріс хлопець.Симпотяга!", "Дорослий вже синочок🔥 🔥 🔥 хороше фотт🙌", " такий великий вже, наречений😂", " синочок в тобі👍 😊", "які гарні хлопці", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Потап ніжно прилаштувався ззаду до Дорофєєвої-Дантесу не показувати.

Як повідомляв "Знай.uа", Потап відшльопав пишногруду дівчину на очах у Каменських.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських щаслива з дружиною позитиву і без Потапа.