Тоня Матвієнко разом з чоловіком Арсеном Мірзояном разом відпочивають на гірськолижному курорті "Буковель".

У перерві між концертами українські співаки і подружня пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко відправились на лижний курорт, щоб набратися сил і провести час один з одним.

Враховуючи активний графік артистів, це хороший спосіб насолодитися останніми днями зими, покататися на лижах і трохи відірватися від міської метушні.

Тоня Матвієнко передала привіт з Буковелю, оприлюднивши в Insta Stories кадри, зняті на карпатському гірськолижному курорті.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, через збільшення випадків захворювання на коронавірус, однією з причин якого вважають велике скупчення людей в туристичних точках, де не дотримувалися умов карантину, в Буковелі запровадили низку обмежень. Серед них - закриття для відвідувачів ресторанів, барів і кафе.

Зазначимо, що обмеження запровадили вже після відпочинку президента Зеленського в Буковелі, де він, судячи з фото, не дотримувався маскового режиму та інших карантинних правил.

Нагадаємо, в Буковелі закриють ресторани.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вірастюк "спіймав" Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко просто на перехресті

Також Знай.ua писав, Тоня та Ніна Матвієнко зачарували мережу вишуканими кадрами