Зіркова пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко вирушили в Буковель, звідки радують фанатів свіжими знімками та емоціями. Цього разу виконавець показав солодкий перекус у перерві між катаннями.

Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Вже кілька років Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко живуть у щасливому шлюбі, подолавши всі труднощі. Пара постійно з'являється разом на світських заходах і хвалиться спільним проведенням часу в соціальних мережах. Ось нещодавно стало відомо, що подружжя відправилося відпочивати на гірськолижний курорт.

За новим фото Арсена Мірзояна можна зрозуміти, що зірки тільки прибули на Буковель і весело проводять час. У них практично немає часу на спілкування з шанувальниками, проте у виконавця знайшлася хвилинка, щоб похвалитися забавним селфі.

Мірзоян опублікував смішне фото, на якому він сидить за столиком з чашкою кави і чотирма солодкими пончиками. Він був одягнений у громіздкий лижний костюм з шоломом і окулярами. Під фото співак вирішив нічого не писати, залишивши лише кілька хештегів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пост Арсена Мірзояна в Instagram / скріншот
Пост Арсена Мірзояна в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що тендітна Тоня Матвієнко сховалася за широкою спиною Арсена Мірзояна - про таке мріє кожна жінка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вірастюк "зловив" Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко прямо на перехресті: ось так зустріч!

Також Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян показав, що робить з маленькою копією Тоні Матвієнко.