Ведучі "Зіркового шляху" Альона Вінницька і Тимур Мірошниченко роздивилися один одного під мікроскопом та попросили поради у глядачів.

На Instagram-сторінці програми "Зірковий шлях" з'явились цікаві фото ведучих Альони Вінницької й Тимура Мірошниченка, на яких вони постали у різних образах.

"Незрівнянні Альона й Тимур хочуть знати, який образ вам подобається найбільше?", - підписали кадри творці програми.

На одному з фото Олена позувала у довгій фіолетовій сукні з глибоким декольте та розрізами на рукавах. Доповнював образ ведучої срібний пояс. Тимур був одягнутий у костюм сірого кольору і білу сорочку. У кишені піджака ведучого красувалась фіолетова хусточка такого ж кольору, як і сукня його партнерки.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На другому фото Олена постала у вечірній блискучій сукні бузкового кольору зі ще більшим декольте, яка облягала розкішну фігуру ведучої, демонструючи всі вигини її тіла.

Натомість Тимур вибрав веселий образ - він позував у синьому костюмі з картатим широким шарфом на шиї та у сірому кепі.

Але була одна річ, яка об'єднувала ці два фото - лупа. На першому фото Тимур через лупу роздивлявся груди Олени, а на другому - вже ведуча уважно роздивлялась крізь збі́льшувальне скло голову Тимура.

Що шукали ведучі один в одного? І який образ сподобався вам більше?

Нагадаємо, Альона Вінницька сфотографувалася з персонажами "Маски"

Як повідомляв портал Знай.ua, Тимур Мірошниченко розповів про своє ставлення до політики

Також Знай.ua писав, як змінилася Альона Вінницька з часів ВІАГри