Українців схвилювала ситуація, яку зафіксували на аудіозаписі у одній зі шкіл Львівської області — директорка Соснівського ліцею №2 жорстко вилаяла учениць за "неналежний" зовнішній вигляд. Школярок сварили за штани, хустки і навіть за "целюліт".

Запис розмови був розміщений спочатку в групі "Наше містечко Соснівка", але також привернув увагу і в популярній спільноті "БАТЬКИ SOS" у соціальній мережі Facebook.

"А чого в штанах? Я не поняла... На вулиці теплинь! На вулиці тепло, чого в робочих штанях?! Вже не обтягнуті, вже робочі... Ну, понятно, дєвки, готуєтесь збирати малину і клубніку", – можна почути на записі.

Примітною є й критика дівчат за хустки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Що за манєра? Я в свої роки ще можу одіть на себе якусь шаль... Накинуть... А стояти – платком зверху накритися, як баба 30 років... Дівчата, це не одяг! Я понімаю, що ви з усіх сил старалися, перерили весь гардіроб... Значить, привести завтра себе в порядок, найти нормальні брюки, не робочі штани!" - каже керівниця навчального закладу на записі.

"Це варто послухати: директорка школи перевіряє зовнішній вигляд учнів «що це за робочі штатні - правильно дівки - готуєтесь на колінах клубніку збирати», «ти оце худесенька, а у тебе тут целюліт», «завтра в школу не пущу» ....
сподіваюсь цю «ікону стиля» вже звільнили?", - коментують цю ситуацію у групі "БАТЬКИ SOS".
У коментарях таку позицію педагогічної працівниці теж розкритикували.
"І це робить вчитель! директор! Людина, яка своїм прикладом навчає дітей принижувати інших... А поті вчителі ображаються, що їх не поважають", - йде мова у типовому відгуку українців.