Вогнегасник, який кожному водієві потрібно мати в автомобілі, черговий раз довів свою важливість під час НП на трасі.

Уранці 25 лютого на трасі "Київ - Чоп" поблизу с. Вереси Житомирського району загорівся бензовоз. Як повідомляє пресцентр ДСНС, повідомлення про загоряння бензовоза надійшло по лінії "101" о 06:00.

Полум'я охопило частину кабіни водія. До прибуття рятувальників люди, які проїжджали повз, прибили полум'я власними вогнегасниками.

"Вже о 06:18 бійці ДСНС зупинили розповсюдження горіння, а ще за 20 хвилин ліквідували пожежу", - йдеться у повідомленні.

Як розповів водій бензовозу, йому довелося заночувати на трасі, бо вночі він пробив колесо. Під ранок чоловік прокинувся від сильної спеки у кабіні. Коли вибіг на двір, то вже побачив, що горить її права частина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

На Житомирщині загорівся бензовоз, фото пресцентр ДСНС
На Житомирщині загорівся бензовоз, фото пресцентр ДСНС

У ДСНС повідомили, що вогнем знищено праве крило, двері та пластиковий бампер автомобіля, від температури частково пошкоджене внутрішнє облицювання кабіни.

Причина виникнення займання, а також усі обставини наразі встановлюються.

Нагадаємо, журналісту dtp.kiev.ua спалили машину

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині автомобіль спалахнув під час руху

Також Знай.ua писав, у Франківську палаюча "копійка" відкрила портал в пекло