Тілль Ліндеманн, німецький співак, соліст легендарного гурту Rammstein поділився фотографією, на якій він уявляє себе мешканцем Москви у 1989 році.

Цю світлину чоловік опублікував на власній сторінці у соціальній мережі. Підпис до неї гіперлаконічний: “Москва. 1989”. На світлині можна побачити велике фоє якоїсь радянсько-соціалістичної установи. Такі великі холли можна зустріти як в Домі Культури, так і в науково-дослідному інституті. У центрі - дві масивні колони, постать Тілля розташована збоку. На ньому довге чорне чоловіче пальто, шапка хутряна, видно сірий шарфик і дипломат. Увесь цей одяг був популярним в кінці існування Радянського Союзу. Такі шапки, наприклад, свідчили не лише про любов до моди їхнього власника, а й про наявність грошей і зв’язків дістати таку річ. І пальто, і дипломат - також частина мрій більшості жителів Союзу. Тому стиліст німецького артиста якнайкраще підібрав одяг для фотографії, яка мусить відсилати до Москви 1989 року.

"Я навіть не здивувався побачивши в описі Moscow, обрусів дід зовсім", - коментують користувачі соцмережі звичку Ліндеманна все частіше з'являтися у Москві, де зараз також проживає українська співачка Світлана Лобода, якій приписують роман і спільну з німцем дитину.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тілль Ліндеманн - народився і виріс у Східній Німеччині. Нині, будучи успішним музикантом, знаним у всьому світі, продовжує осмислювати вплив соціалізму на своє дитинство і юність, на життя своєї мами і усієї країни.

Нагадаємо, улюбленець Лободи Ліндеманн з Rammstein завів нового обранця: талановитий скрипаль-красень

Як повідомляв "Знай.ua", чи був роман з Ліндеманном у Лободи і від кого вона народила: чого не домовляє співачка

Знай.ua писав, Потап вперше розкрив таємницю дружби з Ліндеманном, Лободі краще не позіхати: "Будеш моїм назавжди..."