Епатажна Анастасія Покрищук взялась освоювати нове заняття - танець шаффл, та похвалилась першими результатами.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), записалася на уроки шаффла, про що розповіла в Instagram. У своїх попередніх постах вона вже встигла показати перші заняття.

Тренер навчив її елементарних рухів, які необхідні новачкові у цьому танцювальному стилі. На першому занятті в Анастасії насилу виходило правильно ставити ноги, проте на другому стало легше рухатись. А далі Анастасія ставала все більш упевненою та вивчала нові рухи.

А цього разу Покрищук похвалилась своєю першою зв'язкою, яка за її словами, вийшла не дуже добре. Втім, Анастасія все одно себе похвалила.

"Моя перша зв'язка, яка х**ово вийшла, але все одно я молодець", - прокомнтувала Анастасія відео своїх занять.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Анастасія Покрищук, скрін з Instagram
Анастасія Покрищук, скрін з Instagram

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи.

Нагадаємо, Покрищук розповіла про ставлення до порно

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук похвалилася схудненням за два дні

Також Знай.ua писав, Анастасія Покрищук показала чоловіка своєї мрії