Епатажна Анастасія Покрищук показала чоловіка своєї мрії.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), започаткувала серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких у своєму стилі дає відповідає на все, про що її запитають.

Цього разу Анастасію запитали, чи є у неї коханий, а якщо ні, то на кого вона чекає ще й досі. Проте, зробили це завуальовано.

У своїх Insta Stories Анастасія розмістила запитання від фанатки, у якому вона пише, що хотіла б бачити поруч з нею "високого, брутального темношкірого самця".

Just Queen знайшла що відповісти на це. Вона запостила фото "найгарнішого злочинця" Джеремі Мікс - того самого красеня, який зумів за пару місяців перетворився з ув'язненого американської в'язниці на зірку фешн-індустрії.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Цього хочу", - коротко відповіда Анастасія.

скрін з відео Анастасія Покрищук в Insta Stories
скрін з відео Анастасія Покрищук в Insta Stories

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою Just Queen стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Нагадаємо, Анастасія Покрищук похизувалась своєю "силіконовою долиною"

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена Покрищук замахнулась на YouTube

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою