Ольгу Фреймут тепло привітала з днем народження молодша сестра Юлія.

25 лютого відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор" святкує свій День народження. Телезірці, яку шанувальники називають "королевою етикету", виповнилось 39 років.

Свою старшу сестричку привітала Юлія Фреймут. На своїй сторінці в Instagram Юля розмістила спільне фото з сестрою.

Дівчата позують на тлі природи. Ольга сидить на землі, а Юля поклала їй голову на коліна. Обоє дивляться в камеру, тому добре видно, як вони подібні між собою. Фото чорно-біле, що ще більше підкреслює схожість сестер.

"Today is my sister’s birthday (Сьогодні день народження моєї сестри)", - прокоментувала фото Юлія Фреймут.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ольга Фреймут з сестрою Юлею, фото: Instagram
Ольга Фреймут з сестрою Юлею, фото: Instagram

Ольга народилась в один день з Лесею Українкою і вона себе з нею порівнює. Сестра Юлія каже, що в Ольги з Лесею Українкою дуже схоже обличчя.

" Я дуже люблю Ларису Косач, але мені здається, що у нас з нею різний профіль. У неї була така меланхолійна душа. Я коли впадаю в меланхолійний настрій, думаю - я не одна така. Леся Українка теж таке робила. Кажуть, що якщо ти народився з кимось в один день, то є схожість", - сказала Ольга Фреймут в інтерв'ю програмі "Сніданок з 1+1".

Нагадаємо, Ольгу Фреймут засипали компліментами у День народження

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Фреймут розповіла про невдалу модельну кар'єру

Також Знай.ua писав, Оля Фреймут показала коханого чоловіка