Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті Кароліни anilorak_is_my_life з'явилося дуже відверте фото знаменитості, яке найвідданіші фанати створили за допомогою фотошопу, підставивши голову свого кумира на тіло іншого користувача Instagram.

Так, артистка нібито приміряла спокусливе вбрання, що складається з блискучих штанів і бюстгальтера пудрового кольору, розпустивши довге каштанове волосся і посміхаючись на камеру. Варто відзначити, що фоторобота вийшла досить правдоподібною і навіть заплутала найбільш наївних користувачів мережі, які одразу ж розкритикували Ані за занадто пікантне вбрання.

"Дуже крута робота з коханою @anilorak від @lorakllazarev 😍 😘 "

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "еталон жіночої краси 😄😍♥️🌸🌸🌸🌸✨✨✨✨", "Круто я подумала, реально нова фотосесія❤️", " а чому завжди напівгола! Може краще скромніше?"," Що то вона все більше і більше оголюється. Не схожа на колишню Ані Лорак.", "Де ж та скромна, ніжна дівчинка???".