Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився дуже незвичайним відео-селфі, сидячи на унітазі у ванній кімнаті їх з Надею Дорофєєвою нового заміського будинку. Так, артист приміряв білу сорочку з жовтими вставками і кольоровим принтом, спустивши штани і загадково дивлячись вдалину, поки його знімали на камеру.

Втім, ніхто не вирішив пожартувати над Володимиром - насправді виконавець знімає кліп на нову пісню, а в якості локації вперше вибрав сімейне гніздечко. Режисером відеороботи став Леонід Колосовський, який вже створював для Дантеса кілька яскравих кліпів, в тому числі на останню пісню "Если бы".

Сам артист вже зізнавався в Сторіс, що зйомки ролика вдома обійшлися йому набагато дорожче, хоч спочатку команда була впевнена, що таким чином можна сильно заощадити. На відео сам Дантес виглядає досить втомленим.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Дантес, instagram.com/stories/vladimirdantes

"Коли щось вийшло з-під контролю

(І це не двозначна фраза)"

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.