59-річного російського музиканта Олександра Дітковського, відомого як сесійного учасника гурту Андрія Макаревича "Машина часу", побили у Москві.

Про інцидент повідомляє російське видання LifeShot.

Вчора близько дев'ятої вечора Дітковський зі своїм товаришем перебували у автомобілі на парковці біля кафе "Му-му" в провулку Хользунова. До них підійшли п'ятеро-шестеро міцних хлопців приблизно 20-25 років в масках і почали просити гроші. Він їм відмовив і від'їхав в інше місце.

Але компанія знову підійшла і продовжила жебракувати. Музикант вийшов, знову відповів відмовою, почалася перепалка, і один з молодих людей ударив його по обличчю, після чого Дітковський послизнувся і впав. Нападники поколотили його ногами і втекли.

На жаль, друг, який був поруч, не встиг прийти на допомогу. Зараз музикант знаходиться в лікарні й готується до операції, подробиці про його стан не повідомляються. Деталі розслідування також не повідомляються.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше в мережі з'явилася розмова музиканта з представниками поліції, але почути подробиці на ній практично неможливо.

Олександр Дітковський відомий по гуртам "Квартал", Оркестр креольського танго, колектив Євгена Маргуліса, колектив Андрія Державіна та "Сталкер". Для "Машини времени" він став сесійним музиканом, який виконує партії труби, шейкера, бубона, мелодика з 2004 року.

Нагадаємо, Охоронці магазину жорстоко побили пенсіонера: нещадно лупили ногами і палицею

Як повідомляє портал Знай.uа, Довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Також Знай.uа писав, що У Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.