Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливу серію фото зі святкування дня народження, адже 25 лютого Ользі виповнилося 39 років. Так, артистка запросила найрідніших і близьких в ресторан, примірявши розкішну сукню яскраво-червоного кольору з принтом з білих сердечок. Жіночний весняний образ красуня доповнила ніжним нюдовим макіяжем, а також аксесуарами у вигляді годинника на лівій руці і акуратною срібною підвіскою.

При цьому зірка зробила безліч трепетних знімків зі своєю сім'єю: чоловіком Володимиром Локотко, який ніжно обіймав кохану за талію, старшою донькою, 15-річною Златою Мітчелл, сином Валерієм, який був захоплений розфарбуванням і красунею-сестрою Юлією.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "як завжди красива витончена ! Оля, щастя вам!❤ ️ 🙌 ", "Тут потрібно якось пояснення. За яким етикетом можна сидіти ось так і обніматися у громадському місці? 🤔 ", "Красива пара❤️", " 😍 будьте здорові !", "Красуня ❤️", "Ви такі схожі і такі енергетиці близькі, клаасні😊❤️", "Красуня і прекрасна сім'я ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".