Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, він стане учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу підкорюватимуть українців своїми пародіями.

Так, артист прийняв челендж під хештегом #lipsyncbattle_challenge, позуючи на водійському сидінні власного автомобіля і наспівуючи хіт Busta Rhymes, Mariah Carey "I Know What You Want". Шоумен передав естафету зірковим колегам - Ользі Цибульській, Дмитру Жуку та Євгену Клопотенку. Сам же Ткач отримав запрошення від гумориста Ігоря Ласточкіна.

"Зустрічайте наступного учасника шоу “Ліпсінк Батл” @yuriy_tkach 🚀

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Гуморист прийняв естафету #ліпсінкбатл_челендж та передав її далі @tsybulskayana , @zhuk_dmytro та @klopotenko

Як думаєш, в якому образі на сенсаційному шоу буде Юрій?"

Варто відзначити, що в проекті вже погодилися взяти участь танцюрист Євген Кот, ведуча Маша Єфросиніна, прима-балерина Катерина Кухар, співак Павло Зібров, актриса Ксенія Мішина, шоумен Іраклі Макацарія, Леся Нікітюк, Анна Різатдінова, Ігор Ласточкін. Ведучими шоу стали Потап і Тіна Кароль.