Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,4 мільйона чоловік.

Якось жінка розповідала про похід на процедуру для п'ятої точки, адже за час відпочинку на Мальдівах вона встигла набрати зайві п'ять кілограм ваги. А зараз Полякова виклала відео з інформацією про те, що сьогодні, 26 лютого 2021 року, вона розповість про власну лінійку іменної косметики.

Полякова на "Масці", скріншот: Youtube
Полякова на "Масці", скріншот: Youtube

"Дорогі мої, вже о 19: 00 сьогодні на сторінці @polyakova.beauty_official я проведу прямий ефір для всіх вас, під час якого покажу і розповім все про лінійку своєї іменної косметики, а так само розіграю кілька одиниць туші, підводки, палеток і духів серед передплатників сторінки @polyakova.beauty_official ! Не пропустіть!", - написала Оля Полякова у підписі до публікації.

Нагадаємо, Полякова відкрила в собі талант стиліста, під "роздачу" потрапила дочка: "Як німфа"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Данилко не встояв перед попою Поляковою на "Масці": Оля нагнулася прямо перед ним

Знай.ua писав, Оля Полякова гаряче потрусила стегнами у вузенькому вбранні: "Королева танцю". Артистка гаряче танцювала під трек Your Favourite Garçon "Baby Work It", рухаючи стегнами і сідницями в такт музиці. Грайливий образ красуня доповнила масивними кросівками, а довге світле волосся заплела в дві косички.