14-річний школяр допоміг поліції розкрити справу про вбивство ветерана АТО, за що отримав нагороду від правоохоронців.

Детальніше про це пише прес-служба МВС України в Facebook.

Відомо, що в жовтні минулого року 14-річний житель села Владівка Чернігівського району Запорізької області гуляв у лісі з собакою. В ході прогулянки пес приніс хлопчикові людські останки, а незабаром і сам школяр знайшов прикритий шифером труп чоловіка.

Як виявилося, загиблий був ветераном АТО, який жив у селі разом з батьками. Перед смертю загиблий зловживав спиртним, на тлі чого у нього часто виникали сварки з рідними. В результаті однієї з таких сварок, мати чоловіка задушила його підручними засобами і відвезла тіло в лісосмугу неподалік. Це сталося 28 липня 2020 року.

14 жовтня про зникнення чоловіка стало відомо поліції від його дівчини, яка проходить службу за контрактом. В цей же день школяр і знайшов тіло військового. Він розповів поліції про місцезнаходження трупа і про свої спостереження з життя загиблого.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інформація від хлопчика допомогла правоохоронцям розкрити вбивство і направити справу до суду. Школяр отримав щиру подяку від співробітників поліції і був нагороджений.

Нагадаємо, що 15-річний львів'янин жорстоко побив бездомну жінку. Від отриманих травм вона померла.

Як повідомляв портал Знай.uа, п'яна жінка пожартувала, що вбила сусіда, але копи знайшли труп.

Також Знай.uа писав, що на Тернопільщині військовий ледь не наробив біди: поліція витягувала з петлі напівживого.