З далекої Південно-Африканської Республіки прийшли такі "близькі " нам новини. В одному з супермаркетів персонал попередив жінку, що нічого їй не продасть без захисної маски на обличчі. Виявилося, що дівчині нічого було втрачати, вона спокійно зняла з себе труси і одягла на своє обличчя.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню видання DailyMail.

Журналісти уточнюють, що маску попросили жінку одягти охоронець супермаркету і касир. За її словами, маска у неї була відсутня, але після погроз вивести її з магазину, вона сунула руку під сукню і зняла трусики, щоб використовувати їх замість маски.

Трусики на обличчі жінки в супермаркеті ПАР, скріншот: YouTube
Трусики на обличчі жінки в супермаркеті ПАР, скріншот: YouTube

У мережі вже з'явилося відео інциденту. На відображених кадрах можна побачити жінку у довгій сукні і босоніжках, яка стоїть в черзі на касу. Охоронець, яка до слова теж жінка (хоч в цьому пощастило), повільно наблизилася до неї і попросила одягнути маску.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Трусики на обличчі жінки в супермаркеті ПАР, скріншот: YouTube
Трусики на обличчі жінки в супермаркеті ПАР, скріншот: YouTube

Раптово незадоволена покупниця нахиляється і простягає руку вгору по сукні, щоб дотягнутися до нижньої білизни. Вона встигла опустити сукню, перш ніж стягнути чорні трусики з ніг і замість маски накриває ними обличчя.

Інші покупці з подивом дивляться, один не витримав і крикнув: "Що відбувається?". Плутанина триває, жінка з трусами на обличчі показує пальцем у бік охоронців і запитує: "Ти задоволений?".

Охоронець викликав когось по рації, а наступний в черзі покупець вступив в дискусію. Жінка почала махати руками у різні боки і заявила: "Особисто я вважаю це прийнятним, це маска...".

Раніше повідомляли, смілива дамочка натягнула на обличчя труси замість маски, касир остовпів.

Як повідомляв Знай.uа, на Прикарпатті озвірілі парафіяни "роздягли" медика перед церквою.

Знай.uа писав, у переповнену львівську маршрутку увірвався нахабний хлопець, пасажири лютують: "Голий, а ще й грубіянить".