Концертний директор і тепер Дружина Віктора Павлика Катя Реп'яхова похвалилася яскравим образом на відпочинку в Єгипті.

Відповідні кадри з'явилися на її сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька днів тому зоряна пара в ролі Каті Реп'яхової і Віктора Павлика вирушили на спільний відпочинок до Єгипту. Дівчина розповіла, що була неймовірно рада вперше відправитися за кордон з чоловіком. Вона зазначила, що це хоч і не їх медовий місяць, але цю поїздку вони довго чекали.

Ну, а щоб фанати не нудьгували, поки зіркові батьки у від'їзді, Катя Репяхова вирішила порадувати їх сонячними кадрами з відпустки. Дівчина опублікувала відео, на якому радісно рухається в сонячну погоду. На ній був яскравий наряд: Різнокольоровий піджак з тонкої тканини, білі вільні шорти, білий капелюх і червоні окуляри-трикутники. Варто відзначити, що під таким одягом живіт Реп'яхової розгледіти досить важко.

Пост Каті Реп'яхової в Instagram / скріншот
Пост Каті Реп'яхової в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фанати були раді побачити нові кадри з Єгипту і побажали Реп'яхової і Павлику гарного відпочинку. Однак, не обійшлося і без тих, хто незадоволений поведінкою дівчини. Замість того, щоб злитися і видаляти коментарі, Катя вирішила відповісти хейтеру з гумором.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі".

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.