У Російській Федерації п'яний син депутата від "Єдиної Росії" збив на пішохідному переході військового прокурора і його дружину.

Про подробиці події розповідають місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався вранці 28 лютого в місті Астрахань в Російській Федерації. За попередньою інформацією, син місцевого депутата від партії "Єдина Росія" Артем л.рухався на високій швидкості, в результаті чого влетів в автомобіль Hundai, що пропускав пішоходів, і бічною частиною наїхав на людей.

Правоохоронці повідомили, що водій мав ознаки алкогольного сп'яніння, однак від проходження експертизи він відмовився. В результаті ДТП постраждало троє людей: водій Hundai і двоє пішоходів. За попередніми даними, одним з них був військовий прокурор. Всі троє були госпіталізовані. Відомо, що постраждала жінка перебуває без свідомості.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У мережі опублікували відео, на якому видно, що водій Toyota Camry рухався на високій швидкості і не пригальмував, щоб пропустити пішоходів. Коли він намагався проскочити між машинами, він втратив управління і зачепив Hundai. Від зіткнення його винесло на зустрічну смугу, де він і збив пішоходів.

Нагадаємо, що на Франківщині поліцейський влаштував ДТП, збивши жінку-пішохода.

Як повідомляв портал Знай.иа, масова аварія на Прикарпатті обірвала життя двох людей: чотири машини вщент.

Також Знай.иа писав, що авто злетіло з траси і перекинулося на швидкості, є постраждалі.