Відома українська письменниця Ірена Карпа поділилася з шанувальниками давнім фото та похвалилася третьою річницею весілля. Про це вона написала у своєму Instagram.

«Рівнісінько три роки тому я зробила це втретє. Досі не шкодую. Він зробив це вперше. Наче теж не скаржиться», - написала з гумором Карпа.

Вона також підказала, що робити, щоб жити в любові та злагоді із коханим.

«Секрет щасливих стосунків? Не приймати одне одного за належне, дивитися свіжим поглядом, не йти на компроміси, що наступають на горло твоїм життєвим цінностям, а знаходити спільні інтереси. Наче і все. Будьте живі, закохані й кохані», - побажала вона своїм читачам.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

У коментарях подружню пару вітають із визначною подією.

«Вітаю! Ми сьогодні одружились», «Ви вогонь-пара! Ну а твої весільні фото досі в моєму особистому топі весільних фоток всіх часів і народів!», «Вітання! Щастя і кохання», - пишуть коментатори.

«Як з обкладинки, щастя на довгі роки», «Нехай строком вашим буде вічність», «Гірко!!! Багато вам років спільного щасливого життя у любові, взаєморозумінні та взаємоповазі!», - додають у коментарях читачі епатажної письменниці.

Нагадаємо, що Ірена Карпа в образі Клеопатри знялася без білизни з чоловіком-іноземцем: "Як у 20 років". Ірена Карпа поділилася особистим досвідом

Як повідомляв "Знай.ua", Ірена Карпа розібралася, навіщо жінкам-воїнам ЗСУ підбори: "Тільки в якості зброї...". У Львові Ірену розбудив каблучний парад, прийшов час їй висловитися

Знай.ua писав, #Яжемать: Карпа назвала головні помилки українок у вихованні дітей. На думку Ірени секрет полягає в тому, щоб відвести дитину подалі від припадкової матері.