Про це він сказав у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

Як згадує телеведучий, минулого разу президент зібрав на шашлики приблизно 50 журналістів, серед яких – представники від ЗМІ, телевізійних каналів, друкованих видань та інформаційних агентств. За словами Голованова, тоді Зеленський організував чергову неформальну зустріч. «Навіщо йому це було потрібно, напевно, хотів показати, що він не забронзовів. Що він така сама людина, як і всі», - міркує він.

До того ж, зауважує гість програми, ця зустріч була закритою, тобто інформацію з неї оприлюднювати не можна. «Але, скажу так, там особливо такої інформації, яку почув я, не можу уявити, щоб вона була прямо закритою», - додає Голованов.

На останній же зустрічі президента із медіа, розповідає телеведучий, його не було. Зокрема, каже Голованов, він просто не отримав запрошення, що є найголовнішою причиною його відсутності.

З іншого боку, розповідає гість програми, під час пресконференції Зеленського він записував програму. «У мене був запланований запис програми на цей час, на цей день. Заздалегідь узгоджений. І там були запрошені люди», - пояснює він. Тим не менш, зазначає ведучий, самі «слуги» бойкотували передачу, хоча до цього там мали бути заявлені три представники партії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, під час розмови на прес-заході "30 запитань до президента України" спливли гарячі теми.

Також Знай.ua писав про те, що Качура прокоментував сьогоднішній політичний курс української влади.